Для освітян проведуть онлайн-заходи, присвячені питанням впровадження системи НАССР

dlja osvitjan provedut onlajn zahodi prisvjacheni pitannjam vprovadzhennja sistemi nassr d89a5f8 - Для освітян проведуть онлайн-заходи, присвячені питанням впровадження системи НАССР

Упровадження системи управління безпекою продуктів харчування НАССР покликане сприяти тому, щоб процес харчування у школах та дитсадках був налагодженим – обладнання працювало правильно, а приміщення було придатним для приготування їжі.

У межах реформи шкільного харчування, ініційованої першою леді України Оленою Зеленською, Мінагрополітики спільно з EU4SaferFood продовжує роботу над впровадженням найкращих стандартів у закладах освіти.

4 квітня 2023 року з 11:00 до 14:00  керівників та засновників закладів освіти запрошують на вебінар «Організація харчування у їдальнях шкіл та дитячих садків. Виконання вимог харчового законодавства. Розроблення та впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР».

Під час онлайн-заходу будуть розглянуті наступні питання:

  • які вимоги харчового законодавства до організації харчування у закладах освіти;
  • з якими нормативними актами потрібно ознайомитися;
  • як раціонально розподілити обов’язки між усіма зацікавленими організаціями;
  • як уникнути непотрібних витрат коштів та часу;
  • гігієнічні вимоги та відповідальність за їхнє дотримання;
  • особливості застосування принципів НАССР у закладах громадського харчування;
  • збалансована документація – доказ діяльності та уникнення бюрократичних підходів;
  • чи потрібна сертифікація НАССР.

Підписатись

Зареєструватися для участі у вебінарі можна за посиланням 29 березня 2023 року.

5 квітня 2023 року з 11:00 до 14:00  працівників закладів харчування, розташованих у школах та дитячих садках запрошують на вебінар «Впровадження НАССР у закладах освіти. Практичні аспекти».

Під час онлайн-заходу будуть розглянуті наступні питання:

  • особливості впровадження гігієнічних вимог та НАССР у закладах громадського харчування;
  • як користуватися методичними настановами, розробленими за участі експертів проєкту; 
  • як організувати роботу правильно, уникаючи помилок через відсутність знань;
  • гігієнічні вимоги – основа НАССР, практичні поради з впровадження;
  • особливості застосування принципів НАССР у закладах громадського харчування – як виконати вимоги та мінімізувати паперову роботу.

Зареєструватися для участі у вебінарі можна за посиланням до 29 березня 2023 року.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *